Буковинські депутати проголосували за великий дерибан землі

Повертаємося до депутатів Чернівецької обласної ради. Пам’ятаєте вчора ми говорили про те, що обласна рада передала у користування мисливських угідь в Чернівецькій області громадським організаціям ”Бесарабський мисливець” та ”Зубровиця”. Одній дала – 3954 гектари угідь – це “Зубровиці”, а “Бесарабському мисливцю” – 4145 гектарів.

Депутат обласної ради, воїн ЗСУ Кухарук Андрій попередив, щоб депутати не голосували завтра, тому що землю віддадуть, ліси віддадуть. А повернуться ветерани війни і що їм залишиться?

І взагалі, під час війни не можна віддавати землю, ліси, поля, ріки, гори…і кому? Тим паче, громадським організаціям.

До речі, ГО ”Бесарабський мисливець” створена у Сокирянському районі напередодні війни і відразу їй віддали майже чотири з половиною тисяч гектарів кращих лісів, полів, озер і рік. Дуже цікаво, що віддали на термін не менше ніж на 15 років, а на скільки більше… 150-200 років? Це що ви робите?!

Проголосували не з першого разу і всього 34.

Проти проголосував тільки воїн Кухарук і Оля Кобевко, яка знаходиться зараз у військовому госпіталі на сході України, яка попередила, що не потрібно такі речі робити під час війни.

Депутати не послухали. Вони таки проголосували за великий дерибан.

Дуже цікаве голосування Василя Онофрея з партії регіонів, тобто до тепер вона називалася “за життя опозиційна платформа”, тепер взагалі її нема, а депутати є. Не знаю як називається, але Онофрей ходить на сесії, він голосує так, як потрібно. Кому? Бойку, Козаку, Папієву?..
Він майже не голосував на цій сесії, коли розглядалися інші питання. Але чітко прийшов голосувати за питання про передання ”Бесарабському мисливцю” угідь.

Напевне, сокирянському поміщику такі депутати й потрібні. Але чи потрібні вони Україні, Буковині?

ЧАС покаже…

Шкода, що майже в повному керівному складі ”Європейська солідарність” також проголосувала за те, щоб віддати ліси мисливцям. Швидше всього поміщикам.

Результати поіменного голосування тут

peredplata