Доходи Чернівецького облмуздрамтеатру імені Ольги Кобилянської зросли майже утричі

Доходи Чернівецького облмуздрамтеатру імені Ольги Кобилянської зросли за останні п’ять місяців майже утричі, порівняно з аналогічним періодом минулого року.
💰Зокрема, протягом листопада-березня 2022-2023 років комунальна установа заробила понад 3 мільйони гривень. Тоді як у 2021-2022-му прибуток за ці місяці становив більш як мільйон. Найбільше – понад 2 мільйони 700 тисяч – театр отримав від продажу квитків та понад 100 тисяч заробив завдяки гастрольній діяльності.
Результати роботи та нові можливості театру обговорили сьогодні на нараді голова обласної ради Олексій Бойко та керівник установи Іван Бутняк. Він очолив її 23 листопада 2022 року і почав докладати максимум зусиль, аби театр був успішним та цікавим глядачу.
Окрім доходів від основної діяльності, в установу вдалося залучити меценатські кошти. Зокрема, для облаштування та відкриття нового театрального простору – сцени-майстерні на вулиці Лесі Українки, 9.
🎭Олексій Бойко відзначив успішну роботу театру та оголосив команді спецпроєкту «Фаустпатрон» й Іванові Бутняку, який є також режисером цієї артгаузної вистави, подяку Чернівецької обласної ради за високу професійну майстерність, вагомий внесок у розвиток театрального мистецтва Буковини та успішну презентацію Малої сцени-майстерні.
Як зазначив Іван Бутняк, спецпроєкт «Фаустпатрон» було створено спеціально до відкриття цього мистецького простору.
Джерело: Чернівецька облрада

peredplata