5 найвідоміших американських магазинів одягу: як там замовляти

Інтернет-майданчики США привертають увагу покупців зі всього світу доступними цінами, різноманітним асортиментом і великою кількістю брендових товарів. Там можна придбати дефіцитні або взагалі відсутні в Україні речі й не переплатити. Інтерфейс майже кожного сайту зрозумілий, тому замовляти зручно, час від часу проводяться цікаві акції, розпродажі до свят.

Де краще замовити одяг

Асортимент речей, які можна купувати, дуже широкий – це стильні, сучасні моделі для жінок і чоловіків, дітей різного віку й комплекції. Можна знайти також рідкісні розміри, наприклад дуже великі або маленькі, яких мало у вітчизняних продавців. Найвідоміші американські сайти з одягом – це:

  • Brooks Brothers – гіпермаркет, де продаються речі для чоловіків та всієї родини;
  • Moosejaw – цей бренд спеціалізується на продажу спортивних товарів, вони дуже популярні в США;
  • Isabella Oliver – пропонує великий вибір варіантів, щоб створити стильний образ під час вагітності;
  • Disney store – популярний у всьому світі магазин виробів від відомих брендів;
  • 6pm – величезний онлайн-майданчик, де можна купувати речі з дуже великими знижками.

Щодня ці сайти відвідують тисячі користувачів з усього світу.

Як зручно замовляти

Єдина проблема – прямої доставки до України немає, але це обмеження дуже легко обійти, якщо звернутись до форвардингової компанії EasyXpress. Тут допоможуть купувати в будь-яких магазинах США, обирати різноманітні товари й отримувати їх у поштовому відділенні або з кур’єром у рідному місті. Фірма має власний офіс в Америці, де приймає, перепаковує посилки від продавців і надсилає їх в Україну морем або літаком.

Щоб користуватися всіма перевагами сервісу, варто лише зареєструватися й отримати поштову адресу в США для прямих замовлень від продавця. Доставка будь-яким способом завжди виходить недорого.

peredplata