Смартфон iPhone 13 – класика з чудовим функціоналом

Технологічність техніки від виробника Apple вкотре підтверджується позитивними відгуками від покупців, набором технічних характеристик та функцій. Незважаючи на появу наступного покоління, смартфони iPhone 13 все одно залишаються актуальними та затребуваними. Вони ідеально підійдуть для роботи, навчання, розваги та створення барвистих фотографій з високою деталізацією.

Серед основних новинок телефону слід виділити функцію Deep Fusion, Smart HDR 4, режим «Портрет», а також кілька фотографічних стилів. Коли вибирається айфон 13 ціна не завжди на першому місці. Адже телефон можна використовувати як повноцінний фотоапарат завдяки оптичній стабілізації та матриці збільшеного розміру. Акуратно вбудовані модулі камери оригінально виглядають навіть за наявності захисного чохла.

Дисплейний модуль

Якість картинки неперевершена. Воно досягається за рахунок використання кількох функціональних елементів:

  1. OLED матриця. Основою виконання є органічні світлодіоди. З їхньою допомогою вдається досягти широкого кута огляду, а висока контрастність та яскравість дозволять з комфортом працювати при впливі прямих сонячних променів. Чорний колір максимально глибокий;
  2. Частота 120 Гц. Це впливає на швидку зміну кадрів, що важливо при перегляді улюблених фільмів та серіалів, а також активації ігор у високій роздільній здатності. Картинка стає плавною;
  3. Super Retina XDR. Застосування такої технології дозволить підвищити густину пікселів, відповідно зображення виглядає ще краще.

Діагоналі 6,1 дюйма достатньо, щоб утримувати телефон у руці і зручно виконувати всі завдання.

Об’єм пам’яті

Користувачам у середньому достатньо оперативної пам’яті на 4 Гб, тому саме цей об’єм надано у 13 серії. Крім того, є вбудована пам’ять об’ємом від 128 до 512 Гб. Вона підбирається індивідуально виходячи із завдань та кількості створених фотографій. При недостатньому об’ємі завжди можна скористатися хмарою.

Зовнішній вигляд

Незважаючи на стандартне виконання у вигляді моноблока, телефон все одно виглядає стильно, а додатково зовнішні зміни доступні за допомогою чохлів. Блок об’єктивів не займе багато місця, він не чіплятиметься за краї сумки чи одягу. Багато хто вважає його візитівкою даного телефону.

Виробник пропонує на вибір синій, білий, зелений, червоний, рожевий та чорний відтінки. В основі корпусу застосовується міцне скло та метал. Бічні грані можуть витримати мінімальне навантаження під час удару.

 

peredplata