Як збільшити перегляд відео-reels в Інстаграмі? Найкращі ідеї на 2023 рік

Формат коротких відео Рілз залишається одним зі значних варіантів просування сторінки в Інстаграм. Тому, будь-якому блогеру, фрілансеру чи бізнесмену важливо навчитися правильно їх створювати. І в цьому складному, але цікавому занятті допоможе знання актуальних технічних нюансів.

Насамперед серед трендів 2023 року є використання “рідного” відеоредактора Інстаграм. Щоб визначити потрібний стиль, слід лише вивчити список доступних ефектів і вибрати відповідний. Але це ще не все, адже буває, що на сторінці недостатньо передплатників. Для їх залучення можна використовувати націлення, але така реклама платна. І, якщо бюджет користувача обмежений, можна використовувати PM вхід в особистий кабінет, щоб заробити трохи грошей на сертифікованих слотах.

Також, сучасні власники бізнес-сторінок вважають за краще застосовувати мінімалізм в оформленні відео. Звичайно, відразу кардинально змінювати зовнішність свого контенту не потрібно. Однак, якщо зробити плавний перехід, позитивний ефект не змусить довго чекати.

Популярні ідеї для запису Reels 2023

Використання складних фільтрів та колажів в Історія сьогодні вже не в пошані. До речі, про мінімалізм, ролики можуть включати чорний фон і оригінальний шрифт білого кольору. Також, серед трендів створення Рілз знаходяться:

  • Використання темних відтінків в історіях та стрічці;
  • Інформаційні відео у форматі flat (картинка може мати цікавий опис зверху та заклик до дії знизу);
  • Якщо є актуальним для бізнесу, можна додавати ретро-фільтр;
  • Техніка сторітелінг допоможе піднести кожну окрему історію у форматі “серіалу”. Тобто кожна частина відео може включати початок, середину і кінець. І, звичайно, під такі сюжети будуть потрібні окремі категорії Сторіз.

Щодо виробництва власного “серіалу” в мініатюрі, сьогодні можна зробити акцент на лайфстайлі. Тобто, контент “по справі” може чергуватись із різними подіями з життя блогерів. Наприклад, музиканти, хітмейкери та виконавці можуть публікувати живі сети виступів нарівні з вихідними на пляжі.

Тонкощі збільшення охоплення в Рілз

Створити цікаве відео для передплатників – це ще не межа мрій крутого блогера. Найважливіше, щоб воно набрало багато переглядів і, можливо, потрапило до рекомендацій. І тому існує кілька корисних лайфхаків.

Насамперед матеріали мають нести релевантну інформацію, яка зацікавить конкретних людей. Це допоможе сформувати лояльну аудиторію, яка буде успішно та регулярно дивитися контент. Також, допомагає створення інтриги та певної напруженості (не викладаючи всі нюанси пропозиції, можна зацікавити передплатників цікавим продовженням).

Тут не менш важливо оформити правильний текст, хештеги й придумати заголовок, що чіпляє. До речі, цікаві підписи допоможуть і у створенні анонсів майбутніх релізів чи нових товарів, послуг. І, при цьому, вся інформація має бути корисною, а також вписуватися в потрібний час (від 15 секунд і більше, з урахуванням тематики). Також не можна соромитися робити регулярні публікації, спілкуватися з передплатниками та залучати лідерів думок для просування.

peredplata