На Буковині перед початком опалювального сезону на об’єктах критичної інфраструктури встановили 108 потужних генераторів

108 потужних генераторів встановили на об’єктах критичної інфраструктури житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу у Чернівецькій області перед початком опалювального сезону.
Про це начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк розповів учасникам Засідання Конгресу регіональних влад при Президентові України, який сьогодні відбувався у Чернівцях за участю представників центральних органів влади та голів місцевих громад.
– Опалення запустили спершу на об’єктах соціальної сфери (дошкільні заклади, заклади освіти, охорони здоров’я), а з 7 листопада — у житловому фонді Чернівців. Теплопостачання подається у 242 дитячі садочки, 320 заклади освіти, 74 заклади охорони здоров’я, 567 житлових будинків, – повідомив Запаранюк.
Також за його словами створили необхідні запаси вугілля — 2695 тонн — та 44,1 тис. м3 деревного палива.
– На випадок надзвичайних ситуацій сформували чіткий алгоритм дій органів влади та профільних відомств для миттєвої реакції і забезпечення безперебійного функціонування важливих об’єктів інфраструктури.
До зими готові! Працюємо далі! – запевнив очільник області.
 
 

peredplata