Понад 700 вакансій: кого шукають роботодавці Чернівецької області

У Чернівецькій обласній службі зайнятості, станом на 27 листопада 2023 року, зареєстровано понад 700 вакансій. З них понад 150 пропозицій роботи для фахівців економічної сфери.
 
Джерело: Чернівецька обласна рада.
 
Найбільш оплачувані серед них: три посади головних бухгалтерів з оплатою від 20 до 25 тис.грн, начальник сектору (25 тис.грн), менеджер (управитель) із надання кредитів (20 тис.грн).
 
Серед вакансій – 4 пропозиції роботи для головних бухгалтерів та 24 бухгалтерів, 13 для менеджерів, 6 для фахівців та 5 для адміністраторів, а також для спеціалістів державної служби (місцевого самоврядування), агентів та представників торговельних.
 
Окрім цього є достатньо вакансій для фахівців із публічних закупівель та державних аудиторів, економістів, інспекторів кредитних, касирів та продавців різних напрямів діяльності.
 
З базою вакансій Чернівецької області можна ознайомитися на сайті Чернівецького обласного центру зайнятості https://is.gd/wfKbl0.
 
У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+9a_zHvyXBTYzYWIy
 

peredplata