Продавав фальсифікат: у буковинця вдома вилучили майже 600л алкоголю та понад 1600 пачок цигарок

Детективи Територіального управління БЕБ у Чернівецькій області скерували до суду матеріали щодо місцевого мешканця, який продавав фальсифіковані підакцизні товари.

Під час досудового розслідування детективи Теруправління з’ясували, що чоловік придбав на одному з ринків Буковини фальсифіковану підакцизну продукцію. Надалі він нелегально продавав її у різних торговельних точках міста.

Детективи провели санкціоновані обшуки за місцем проживання чоловіка, адресами зберігання та продажу незаконно виготовлених алкогольних напоїв та тютюнових виробів. У результаті вилучили  майже 600 літрів лікеро-горілчаних виробів та спирту, понад 1600 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку України. 

Фігуранту було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.204 КК України. Наразі справу скеровано до суду.

Досудове розслідування здійснювали детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Чернівецькій області. Процесуальне керівництво – прокурори Чернівецької обласної прокуратури.

Джерело: БЕБ України

peredplata