ВИ ХТО І КОМУ ВИ СЛУЖИТЕ?

Я добу мовчу про те новорічне блядство від Кварталу
І про акторів вперше теж мовчатиму. Бо там нічого нового (цих слуг Диявол найняв давно і жодних ЗАчарувань я до них не маю – тому і не РОЗчарована)
Але
ВИ, ТІ ХТО КУПИВ КВИТКИ…
ВИ, ТІ ХТО СМІЯВСЯ В ЗАЛІ…
ВИ ХТО І КОМУ ВИ СЛУЖИТЕ?
У моєму Дніпровському районі понад 50 тис біженців з усієї України!
Зустріти людину зі Скадовська – це скарб!
Бо там окупація. Бо з окупації вириваються одиниці. І часто за великі гроші, транзитом через росію, ризикуючи життям!
Якщо ця людина вчить українську мову, то це ще один скарб. І людину таку ми підтримуємо!
А ви висміяли це привселюдно
ГАНЬБА ВАМ!
https://www.youtube.com/watch?v=Xh35pQ5SeHk
В сьогоднішній стрічці багато про виступ кварталу. Не дивилася їх, звичайно. Але, судячи по відео-уривках зі стрічки, це зброд покидьків, що знущаються над українцями, знову йде атака на мову – неприховано її висміюють, в загальному, виконують чиєсь замовлення (неважко здогадатися, чиє) проти українськості. Наймані работніки кварталу ( бо на зарплаті) сумлінно відпрацьовують свої 30 срібників. Але зал! Повний зал тих, хто рже над цією пошлістю, примітивністю, вибачте, блювотиною.
Ржуть! Над українським ржуть, і не розуміють, бідосі, що зі сцени насміхаються над ними ж самими, недолугими, та ще й за їхні ж гроші. Нормальні люди ніколи не підуть на це шоу примітивності.
Цей сміх зі сцени і з залу під час жалоби за загиблими цивільними в останніх масованих атаках на країну, та й взагалі під час війни, де щомиті гинуть і отримують поранення наші воїни – не просто моветон, не просто неповага, а знущання над притомними українцями і захисниками.
Скажу від себе: хай заплатять мені, та
дивитися на мрду лисого і слухати ниці шуточки кварталівські покидьків – НІ ЗА ЩО

peredplata