Стало відомо про статки депутатів від ЄС Чернівецької області Добржанського та Павлюка

Оприлюднення декларації депутатів, чиновників, високопосадовців, правоохоронців відкривають скрині з таємним добром, нажитим іноді ”чесним” трудом і потом. 

Коли Україна стікала кров’ю на фронтах ці люди наживалися в тилу.

 Але час істини настає. І ми починаємо публікації про статків депутатів і чиновників Чернівецької області.

Інформацію подаватимемо по партіях і фракціях. Отож, першими декларації подали представники нібито опозиційної партії в Чернівецькій області ”Європейська солідарність”.

Чому вони ”нібито”. Бо тут члени ЄС при владі. Вони на посадах у міській раді (Добржанський, секретар, Шалєєв, Бостан, Фрунза, Руссу, керівники підрозділів міськоади), Павлюк, заступник голови обласної ради і т.п. Тож ЄС таки при владі і у місті і в області.

Тоді з Богом проти Мамони.

На посаді секретаря виконкому Чернівецької міської ради Сергій Добржанський у 2022 році заробив понад 646 тисяч гривень. Ще 71 тисячу гривень — працюючи за сумісництвом викладачем у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича.

 

Дружина Ірина Добржанська заробила понад 110 тисяч гривень у фаховому коледжі технологій та дизайну та за сумісництвом у торговельно-економічному університеті.

 

Подружжя має спільні 9 500 євро. 

Ще 6 тисяч євро та 50 тисяч доларів готівкою, а також 1000 доларів на банківському рахунку має Добржанський. 

 

І так, знатоки, питання: звідки у «єесівця» Добржанського близько 70 000 доларів, якщо до посади секретаря виконкому він був на дуже скромних зарплатах? Це питання мали б задати і антикорупційні органи, якщо я не помиляюся.

Декларація Павлюка Михайла Вікторовича, депутата Чернівецької обласної ради від «Європейської солідарності», заступника голови Чернівецької обласної ради за 2022 рік.

 

У 2021 році придбав квартиру у Чернівцях на 144 кв. м. за 1 млн 440 тис грн.

 

Має у власності автомобіль Toyota Corolla 2010 р.в. за 149 тис грн., Chryslers Voyager 1998 р.в. За 27 тис грн.

 

Зарплата в облраді за 2022 рік — 658 078 грн (55 тис грн/міс).

Продав нерухоме майно за 1 млн 813 тис грн.

Позичив Павлюку Олегу Ігоровичу 615 000 грн.

Збережених коштів каже, що не має.

Єдиний у «ЄС», хто може вважатися чесним і адекватним. 

Про його друга Добржанського цього сказати не можу. Звідки у чоловіка 70 000 доларів під ліжком, якщо все життя працював то викладачем, то депутатом — не знають навіть в СБУ. Але питання, за моєю інформацією, вивчають.

peredplata