«Власна справа». Новий фізіотерапевтичний кабінет запрацював на Хотинщині

Новий фізіотерапевтичний кабінет запрацював на Хотинщині в рамках урядової програми єРобота «Власна справа».
Підприємець вже виконав головну вимогу і за сприянням служби зайнятості на чотирьох новостворених посадах вже працюють люди.
Анатолій Сухаренко займається підприємництвом два десятиліття. А два роки тому чоловік започаткував приватну медичну практику.
Дізнавшись про можливість отримати мікрогрант, Анатолій Сухаренко подав заявку та бізнес-план на розвиток власного бізнесу. Після отримання позитивного рішення відкрив фізіотерапевтичний кабінет у приватному медичному закладі, де вже є 15 працівників, з яких 10 – лікарі.
Для реалізації бізнес-ідеї підприємець закупив обладнання передових виробників, а колектив медичного закладу вже поповнився новими працівницями – лікарями та іншим медичним персоналом.
Підприємець має плани розширювати медичну практику, закуповувати нове обладнання та створювати нові робочі місця.
За створення нових робочих місць та працевлаштування на них зареєстрованих безробітних, підприємець отримує компенсацію 50% фактичних витрат мінімальної заробітної плати, таким чином вже отримав понад 10 тис.грн.
Звертаємо увагу, що продовжується прийом заявок за програмами «Власна справа» та «Грант для ветеранів та їх подружжя».
Подати заявку можна через Дія.
Більше про грантові програми:
«Власна справа» https://is.gd/xBaklo
«Грант для ветеранів та їх подружжя» https://is.gd/jxqZ7j
У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy або за номером телефону 0372950211.
Джерело: Чернівецький обласний центр зайнятості
 
 

peredplata