У березні 775 боржників у списках на відключення світла – “Чернівціобленерго”

Чернівціобленерго повідомляє поточну інформацію про кампанію з відк/підкл споживачів області за борги станом на 4 березня:
*775 споживачів (з них 589 – у Чернівцях) у списках на відключення, які сформували у ТОВ ЧОЕК. Ці споживачі заборгували 7,8 млн грн, саме за цим списком працюємо упродовж березня.
*186 споживачів передбачається відключити за борги упродовж 4-7 березня у районах області (крім Путильської та Сокирянської дільниць)
*з 11 березня і до кінця місяця працюватимемо лише по місту Чернівці
*535 споживачам краю обмежено споживання з початку кампанії з відключення за борги (з 24 січня 2024 р)
*329 споживачів, які перебували у списках на відключення, не відключили, оскільки їх відкликали з переліку боржників, бо розрахувалися завчасно.
 
Інформацію про те, кого відключити, а кого підключити надає енергопостачальна компанія. Коли наші працівники виїжджають на об’єкт, вони перевіряють пошту від ТОВ ЧОЕК про перелік споживачів, які потрібно відкликати зі списків.
Тому, якщо ви оплатили заборгованість, відразу повідомте про це постачальника електроенергії. Навіть, якщо у вас на руках буде платіжний документ, ми не можемо ним керуватися, бо ми не маємо інформації про ваші нарахування чи борги.
 Саме ТОВ ЧОЕК може підтвердити вашу оплату, і тільки офіційне повідомлення енергопостачальної компанії є підставою для нас не відключати споживача.
Будь ласка, подбайте про оплату завчасно, не позбавляйте своїх рідних можливості користуватися електроенергією. Сподіваємося, ви зменшите нам обсяги роботи і нам не доведеться виконувати стільки відключень. 
Джерело: Чернівціобленерго
 
 

peredplata