Самсунг офіційно представила Galaxy F15 і почала продажі в Індії

4 березня 2024 року, відомий розробник смартфонів Samsung, вийшов на індійський ринок з новинкою Гелексі Ф15. У замітці Gizmochina зазначено, що всього є дві версії цього пристрою. Вони відрізняються за обсягом оперативної пам’яті: один 4 Гб, а інший – 6 Гб.

Також, у обох “бюджетників” встановлена енергоефективна батарея на 6 000 мАг і є стандарт 5G. Вказується, що на глобальний ринок потраплять пристрої-клони “Galaxy M15” з аналогічними параметрами, але іншими розцінками. А, завдяки яскравому екрану на 6.5 дюймів, власники зможуть відкрити віп казино і, запускати улюблені слоти на гроші або в демо-режимі.

Детальніше про параметри Самсунг Гелексі F15

Зовні новинка виглядає, як будь-який інший Самсунг, пропонуючи потрійну вертикальну камеру на задній панелі та рамку плоского типу. Спереду ж, смартфон оснащений дисплеєм Супер Амолед з роздільною здатністю FHD+ і краплеподібним вирізом. Серед іншого, обидва апарати підтримують:

  • Роздільну здатність екрана 2340 x 1080 і оновлювальну частоту 90 Гц;
  • Новітній процесор Медіатек Dimensity 6100 Plus SoC з “оперативкою” 4/6 Гб і вбудованим сховищем 128 Гб;
  • Андроїд 14 з очікуваними оновленнями протягом чотирьох поколінь. До слова, Самсунг обіцяє 5 років оновлень опцій безпеки.

Окремої уваги заслуговує камера пристрою. Основний блок включає три датчики: 50 Мп, надширококутний 5 Мп і макрозйомка 2Мп. Паралельно, є “селфі-камера” на 13Мп, сканер відбитка і швидка зарядка на 25 Вт.

Цікаво, що F15 схожий на попередню лінію смартфонів Galaxy A15. Єдиною відмінністю вважається обсяг акумулятора. В А 15 вона була 5 000 мАг.

Вартість “бюджетників” в Індії

Хоча засіб для швидкої зарядки доведеться купувати за окрему плату, вартість обох варіацій Гелексі Ф15 вражає. Щодо версії на 4Гб, вона обійдеться 195 доларів або приблизно, 7 490 гривень. Другий варіант з “оперативкою” 6Гб оцінили на 10 доларів вище. Іншими словами, в еквіваленті національних грошей України, це буде приблизно 7 874 грн.

Окремо, в статті Gizmochina вказали дату, час старту продажів, вебресурс і забарвлення. Так, 4 березня о 19:00 (східний час), почалися продажі Ф15 на сайтах Flipkart і Samsung.com. Зазначено, що там будуть виставлятися смартфони чорного, фіолетового і зеленого кольорів.

peredplata