У Чернівцях через отруєння у кав’ярні до лікарні потрапило четверо людей

Через отруєння у кав’ярні Бакара до лікарні потрапило четверо людей.

Про це у коментарі molbuk.ua повідомила заступниця начальниці головного управління Держпродспоживслужби у Чернівецькій області Анжела Косован.

9 квітня до управління Держпродспоживслужби у Чернівецькій області від Центру профілактики хвороб надійшло повідомлення про госпіталізацію чотирьох хворих з діагнозом “харчова токсикоінфекція”.

“Після повідомлення фахівці служби вийшли на перевірку закладу на вулиці С. Бандери, 4. Було проведено санітарно-епідеміологічне розслідування і здійснено позапланову перевірку. За результатами перевірки було складено акти, винесено припис на виявлені невідповідності на харчоблоці і складено протокол. Впродовж 15 днів розглянуть справу, винесуть рішення і заклад має сплатити штраф”, – сказала Анжела Косован.

У закладі мають усунути невідповідності, які виявили на харчоблоці.

“Закрити заклад вирішив власник. До нас лише надійшла заява про те, що він буде закритий з 3 по 10 квітня”, – зазначила Анжела Косован.

Чернівецький Центр профілактики та контролю хвороб відібрав зразки води та харчових продуктів у закладі.

Раніше повідомлялося, що у кав’яні “Бакара Кава” на сторінці в Інстаграм заявили, що у гостей та частини працівників закладу “Бакара Кава” у Чернівцях зафіксували гостре отруєння.

У “Бакара Кава” попередньо визначили, що отруєння могли спричинити їхні сніданки, до яких входять яйця з неповною термообробкою та інші продукти із зони ризику.

peredplata

Залишити відповідь