На Буковині скасували анонсовані на сьогодні графіки обмежень потужності для підприємств краю

За інформацією Чернівціобленерго на сьогодні, 18 квітня, графіки обмежень потужності (ГОП) для підприємств області скасовані. Бізнес працює у плановому режимі. 
Також енергетики наголошують, що наразі про стабілізаційні (погодинні) відключення електроенергії для побутових споживачів Буковини НЕ йдеться. Обмеження потужності для підприємств, це НЕ відключення. При ГОП бізнес сам регулює свою роботу, але з меншим використанням електроенергії у конкретні години.
Сьогодні ситуація в енергосистемі нестійка і це безпосередньо пов’язано із останніми атаками рашистів на об’єкти енергетики. ☝️ Тому і надалі буде виникати ситуація, коли доведеться швидко ухвалювати рішення, щоб зберегти баланс в енергосистемі та запобігти можливим технологічним порушенням в роботі устаткування.
На підприємстві нагадали, що планові знеструмлення – це щоденна робота енергетиків, які постійно виконують технічне обслуговування електричних мереж та за необхідності – ремонт обладнання.
Інформацію про планові відключення можна знайти на сайті Обленерго за 5 діб до початку робіт у рубриці Інформація про відключення.
У зв’язку з різними ситуаціями в мережах можливі аварійні ситуації. Так, сьогодні о 8:30 виникло аварійне знеструмлення в мережах 10 кВ, унаслідок якого частина хотинчан поки без електропостачання. Наші аварійні бригади працюють.
 

peredplata

Залишити відповідь