Детективи ТУ БЕБ у Чернівецькій області оголосили підозру четвертому співучаснику схеми переміщення партій контрабандних сигарет

Детективи ТУ БЕБ у Чернівецькій області оголосили підозру четвертому співучаснику схеми переміщення партій контрабандних сигарет.

Встановлено, що для вивозу контрафактних тютюнових виробів за кордон фігуранти організували злочинну схему, яка передбачала приховування сигарет у цистернах для палива. Транспортні засоби, які використовували для перевезення контрабанди через митний кордон до країн ЄС оформлювалися як порожні,а назад поверталися заповнені пальним

За результатами проведених слідчих дій було вилучено партію фальсифікованих тютюнових виробів загальною вартістю понад 60 мільйонів гривень.

Співорганізатору злочинної схеми заочно повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 1 ст. 204, ч. 2 ст. 201-4 та ч. 3 ст. 229 Кримінального кодексу України. Наразі підозрюваний переховується від слідства, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває. Оперативний супровід здійснюють співробітники оперативно-розшукового підрозділу Державної прикордонної служби України, оперативно-розшукового підрозділу 31 прикордонного загону. Процесуальне керівництво – Чернівецька обласна прокуратура.

Джерело: ТУ БЕБ у Чернівецькій області 

 

peredplata

Залишити відповідь