На Буковині ліквідували підпільне виробництво фальсифікованої побутової хімії під виглядом світових брендів

Виготовляли фальсифіковану побутову хімію: кіберполіцейські ліквідували підпільне виробництво на Буковині
 

Мешканці Чернівецької області налагодили виробництво та збут фальсифікованої побутової хімії під виглядом світових брендів. Правоохоронці провели обшуки та оголосили «бізнесменам» про підозру.

Кіберполіцейські спільно з детективами Бюро економічної безпеки під процесуальним керівництвом Офісу генерального прокурора викрили групу осіб, які виготовляли й збували на території України підробну побутову хімію під виглядом відомих брендів.

Наразі у ході розслідування встановлено трьох мешканців Чернівецької області, які налагодили в регіоні виготовлення фальсифікованої продукції, а саме миючих засобів. Свій товар фігуранти маркували торговельними марками трьох провідних світових корпорацій.

Оперативники кіберполіції встановили, що виготовлену продукцію ділки продавали через різні інтернет-магазини, а також на одному з оптових ринків Чернівців.

Правоохоронці провели сім обшуків за місцями виготовлення та зберігання продукції, а також у місцях проживання фігурантів. Вилучено понад 3600 ящиків миючих засобів, пакувальні матеріали, мобільні телефони й компʼютерну техніку, а також чорнові записи й документацію, котрі підтверджують протиправну діяльність буковинців.

Детективи БЕБ оголосили трьом фігурантам про підозру за ч. 2, ч. 3 ст. 229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії для встановлення повного кола зловмисників та їхніх спільників. Можлива додаткова кваліфікація.

 Джерело: Департамент кіберполіції Національної поліції України

 

peredplata

Залишити відповідь