Чернівецьке депо: кому вигідні підпали і кримінальні справи

З джерел, яким довіряв і довіряє “ЧАС”, ще раніше нам стало відомо про те, що все ж таки в Чернівцях тролейбусне депо і землю під ним не продадуть з першого разу. А можливо і не продадуть з другого разу, можливо і з третього разу не продадуть. тому що у купівлю включилися різні нувориші, які у період коли народ України бідував, рятуючи державу, вони наживалися і часто наживалась на бідах людських і продовжать наживатися.

 Швидше всього участь у аукціоні, де є 3,6 га землі в центрі міста і будівлі та споруди майже на 7000 м² мали взяти участь два скоробагатьки. один з них мав би відношення до міського голови Клічука і його команди єдиної альтернативи а другий до коломойського швидше всього його компаньйона Палиці. та в останній момент хтось серйозний і впливовий на рівні київських структур, можливо з верхньої влади, які збагатилися вже в час війни, вирішив завадити двом і прихопити цю золоту землю собі. 

З усього видно, що з першого разу це не вдалося нікому.

 Тому первинну ціну 161 млн 115 000 і 3 грн поділено на два поки що буде 80 мільйонів коштувати, потім буде ще поділено на два – 40 млн, а потім ще – за 20 млн,  а потім взагалі вкрадуть за безцінь.

Землю візьме той, хто буде мати можливість вкрасти землю і споруди у міста. Неважливо чи це буде київська влада, чи буде міська влада, чи будуть злодії від коломойського і інших: вони всі одинакові 

Отож, для того щоб плутати карти один одному: палили споруди у тролейбусному парку, казали, що хочуть зменшити ціну. 

Нічого подібного, палили для того, щоб відкривати кримінальні справи. І не дозволяти провести аукціон  Отож, спочатку добилися, що  вже перший аукціон не пройшов,  не пройде другий, можливо і третій.

А як буде ЧАС, покаже.

Але нічого доброго не буде…

peredplata

Залишити відповідь