Чернівецький депутат продає захисні маски в своєму районі

Чудейська амбулаторія загальної практики сімейної медицини Сторожинецького району, що в Чернівецькій області, замовила захисні маски в депутата Сторожинецької районної ради Георгія Мітріка. Про це пишуть “Наші гроші. Львів”.

Це перше фармацевтичне замовлення підприємця, згідно з Prozorro. Раніше він як підприємець надавав допоміжні комерційні послуги, однак в листопаді 2019 року припинив свою діяльність. Вже 23 березня цього року Георгій Мітрік перереєструвався, тепер основний вид його діяльності – торгівля фармацевтичними товарами.

Георгій Мітрік є депутатом Сторожинецької районної ради. Він належить до депутатської групи «Аграрна Сторожинеччина: розвиток, добробут, порядок» та очолює постійну депутатську комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, законності, правових питань та запобігання корупції.

Мітрік володіє МПП Фірма «Веселка», яке займається виробництвом меблів. Депутат також очолює Сторожинецьку районну ГО «Асоціація підприємців Сторожинецького району Чернівецької області» та «Міжгалузеву організацію роботодавців Сторожинецького району».

Згідно з угодою, підприємець поставить амбулаторії 300 захисних масок на 3,3 тис. грн, тобто по 11 грн за штуку. Протягом двох тижнів у Чернівецькій області захисні маски купували за схожою ціною. Наприклад, Група по транспортно-господарському обслуговуванню міськрайрад замовила їх по 15 грн/шт, а «Сокирянський центр первинної медико-санітарної допомоги» − по 13 грн/шт.

Матеріал підготували за підтримки МФ Відродження

peredplata