Ресторанам і кав’ярням на Буковині дозволять працювати «на винос», – Осачук

Ресторани і кав’ярні на Буковині не зможуть працювати у повноцінному режимі після запровадження адаптивного карантину 11 травня.

Про це сьогодні у прямому ефірі у Facebook повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук, пише molbuk.ua

За його словами, вже сьогодні відомо, що закладам громадського харчування не дозволять працювати у звичному та повноцінному режимі.

“Робота ресторанів, кав’ярень буде дозволена виключно у форматі виносу. Тобто, ні на літніх майданчиках, ні в середині, робота до 22 травня не передбачається”, – сказав посадовець.

Також він сказав, що рішення про те, які заклади і в якому форматі працюватимуть після 11 травня, стане відомо ввечері у понеділок.