Як nuвo впливає на opraнiзм людини. Вчені поставили крапку.

Вчені поставили крапку в нескінченній дискусії про те, чи корисно чи шкiдливо пити пuвo.

 
 
 

Наукові обґрунтування того що пити пuво не тільки не шкідливо, а навіть необхідно.

1. Пиво подовжує життя – і шансів пoмерти в розквіті сил у тих, хто споживає його регулярно в помірній кількості, на 19% менше, стверджують дослідники компанії Virginia Tech.

2. Від світлого пива худнуть, якщо не закушувати його сухариками і чіпсами, стверджує професор Королівського коледжу в Лондоні Тім Спектор, мотивуючи це наявністю в пиві корисних кишкових бактерій для ефективного травлення.

3. Пиво допомагає боротися з раком, завдяки вмісту в його хмелі ксантохумолу, флавоніду, який пригнічує канцерогенні ферменти.

4. Пиво, завдяки наявності в хмелі ксантохумол, продовжує молодість і захищає від хвороби Альцгеймера і Паркінсона, заявляють автори статті в медичному журналі Нової Англії, які встановили, що келих пива в день позбавить жінок від когнітивних проблем, викликаних старінням.

5. Пиво на 41% зменшує шанс заробити камені в нирках, стверджують американські дослідники в розміщеної в Clinical Journal of the American Society of Nephrology статті.

 
 

6. У пиві, навіть темних сортів, калорій менше, ніж в знежиреному молоці або апельсиновому соку, стверджують статистичні дані, опубліковані компанією Guinesss.

7. Пиво – джерело вітамінів. «Якщо ви уважно проаналізуєте хімічний склад хорошого пива, то будете вражені кількістю вітамінів, які в ньому містяться», – стверджує Штефан Доменіг, директор Центру охорони здоров’я Майра в Австрії.

 
 

8. Пиво зміцнює кістки, завдяки вмісту в ньому великої кількості кремнію, стверджують в авторитетному науковому журналі Journal of the Science of Food and Agriculture

9. Пиво не «дарує» вам «пивний» живіт: «Люди вірять, що любителі пива в середньому частіше страждають від ожиріння, ніж інші. Але це не так.

 

peredplata