Шевченко із командою «За майбутнє» готовий відбудувати всі дороги Путильщини і Вижниччини упродовж трьох років.

Представники буковинського осередку політичної сили «За майбутнє» зустрілися з українським підприємцем, громадським діячем і політиком Олександром Шевченком, який висловив сподівання плідної взаємодії на благо краян.

 
Разом із Олександром Шевченком партійці відвідали Вижниччину та Путильщину, поспілкувалися з місцевими мешканцями.
 
Політики говорили про те, що мають намір сприяти економічному добробуту буковинців й гарантувати їм соціальний захист.
 
Також було сказано про готовність до комунікації та всебічної співпраці з краянами.
 
 
 
– Друзі! Вітаю з Путильщини! Це неймовірний край і тут живуть неймовірні люди. А ще тут є прекрасна сильна команда «За майбутнє», яка готова працювати на користь громади! – звернувся Олександр Шевченко до буковинців. – Наша команда готова відбудувати всі дороги Путильщини протягом трьох років. Хочемо створити всі передумови для розвитку краю. #За_Майбутнє варто боротись. Бо Ви і є майбутнє!
 
 
  
Під час зустрічі у Путилі Олександра Шевченка запросили відвідати невелику церкву та помолитися.
 
– В цьому храмі я побачив символ відновлення розп’ятого християнства під час совітів, зокрема, греко-католицької церкви. Яка, як і Христос, воскресла, і перероджується в нове життя, – поділився враженнями гість. – В цій церковній громаді лише кілька десятків чоловік, але дякую Богу, що скерував мене так, щоб я сюди потрапив. Дуже задоволений. Отримав натхнення, духовне зцілення та благословення. Слава Ісусу Христу!
 
Вітання з прекрасної Вижниці, Буковина!
 
– Я радий представити вам чудову команду ”За майбутнє”. Це дійсно фахові люди, які готові по цеглинці збудувати гідне майбутнє. #За_Майбутнє варто боротись! Бо ви і є майбутнє.
 
 

peredplata