Пара з Росії зганьбилася на весь світ на відпочинку в Туреччині.

На момент виїзду з готелю сімейна пара з Росії захотіла вивезти в багажі 5 літрів алкоголю, 14 рулонів туалетного паперу, гігієнічні приналежності, тапочки і навіть садові рослини.

Коли настала пора виїжджати з готелю, подружня пара з Сургута вирішила вивезти в валізах речі з готелю. Персонал готелю зауважив, як протягом кількох днів чоловік і дружина заносили до свого номера лікер «Бейліз», який в барі пропонували гостям безкоштовно.

Покоївка не могла зрозуміти, куди дівається туалетний папір. Тільки покладе рулон, а його вже нет.

Также, садівник доповів власнику готелю, що в саду вирвали рослини, причому з корінням.

Коли пара зібралася з’їжджати, їх попросили показати вміст валіз. Видовище здивувало всіх. У багажі був упакований бейлиз в пластикових пляшках, акуратно складені тапочки, гелі для душу, шампуні, туалетний папір.

Також, там лежали рослини, їх корені були змочені водою. 

Господар курортного комплексу підготував найстрашніше покарання, яке може очікувати халявщиків. Він змусив їх відшкодувати всі вкрадене роздрібної вартості, а потім відправив на рейс додому.

https://jemchyjinka.online/2021/10/03/para-iz-rossii-opozorilas-na-ves-mir-na-otdyhe-v-turtsii/?fbclid=IwAR2Q2yMyYD1gnTYeOEo5mJXGLLp5VYW82adxM9d-WJmCBU3BHhMxz4uu2XU

peredplata