“Піцу замовляли?” У Чернівцях волонтери пригощали переселенців, нужденних і городян піцею від німецьких благодійників

Психлікарня – 840 штук. ГО «Розвиток ініціатив» для літніх людей 60+ ВПО – 700 штук.

 
Про це повідомила представниця Волонтерського руху Буковини Катерина Пономарьова.
 
Проведення благодійної акції стало можливим за сприяння Німецького благодійного фонду “Дайне Хільфе України” Мартіна Ріттера, представника благодійного фонду в Україні Віктора Щербачука та голови Гощанської селищної ради Рівненської області Миколи Панчука.
 
 
 
Вчора у   центрі Чернівців на Центральній площі благодійники з фонду “Волонтерський рух Буковини” безкоштовно роздавали  піцу для внутрішньо переміщених осіб. За піцою вишикувалася шалена черга.

Про це повідомляє кореспондент molbuk.ua.

 
На фото видно, як черга розтягнулася вийшла назовні з двору, де розташовується офіс фонду.

 

Деякі люди стали в чергу, але не знають за чим.

“Ми не знаємо, що роздають. Люди кажуть, що піцу”, – говорить жіночка, що вишикувалася в чергу.

 

 Як повідомила згодом на своїй фб-сторінці повідомила керівниця благодійного фонду “Волонтерський рух Буковини” Катерина Пономарьова, 28 лютого, у Чернівцях тисяча родин переселенців отримали смачні піци від німецьких та українських благодійників.

 “Сьогодні 1000 родин переселенців отримали допомогу! Ми вдячні нашим донорам – німецькому фонду Ostheimhilft – deineukrainehilfe.de на чолі із Мартіном Ріттером. А також його українському представнику Віктор Щербачуку та Миколі Панчуку-голові Гощанської селищної ради. Дуже дякуємо ГО Сенсорика за підтримку!” – написала Катерина Пономарьова.

 

 
Це вже друга така благочинна акція в місті. Днями БФ “Волонерський рух Буковини” за сприяння німецьких та українських благодійників також видав понад дві тисячі піц пацієнтам Чернівецької обласної психіатричної лікарні, а також родинам переселенців, у тому числі й похилого віку.

За словами Катерини Пономарьової, піца цієї марки вважається в Німеччині однією з найсмачніших і найдорожчих. Перевозили і зберігали продукцію у морозильних камерах. Термін придатності суворо дотриманий.

 
Головне фото: Анжела Левицька
 
Частково використано матеріали https://molbuk.ua/

peredplata