Модне взуття та аксесуари для створення довершених аутфітів

Присутність трендових аксесуарів та взуття в гардеробі – це швидкий спосіб оновити свій образ. Взявши за основу ключові модні тенденції 2023 року, ми вибрали ті, що залишаться актуальними у майбутньому. І саме за ними прямо зараз варто вирушити на шопінг.

Приємними цінами на оригінальне жіноче та чоловіче взуття, сумки та прикраси радує своїх покупців мультибрендовий online-store «Міратон». На які вироби варто звернути особливу увагу, розповідаємо далі.

Трендове взуття

Від ефектних лоферів на платформі до спортивних або витончених босоніжок – подіуми наповнені новими та свіжими ідеями. Незалежно від того, чи вибираєте ви зручну пару на плоскій підошві або запаморочливі туфлі на підборах, трендове взуття прикрасить будь-який аутфіт і вдихне нове життя в основні елементи вашого стилю. Очевидно, що комфорт залишається пріоритетом для взуття нового сезону, але приємно бачити, як дизайнери використовують колір, прикраси та ефектні особливості:

  • Виразно спостерігається натхнення 2000-х років, з масивними підборами і платформами.
  • Для всіх тих, хто знаходить підбори незручними, але хоче додати висоти силуету, настав час радіти, оскільки танкетка тріумфально повернулася на подіуми. На цей раз вона набула скульптурності, з химерними вигинами або максимально чіткими формами.
  • Елегантні балетки, непідвладні часу, набувають нового силуету із квадратним носком, жіночними прикрасами у вигляді бантів та стрічок, а також атласними текстурами.
  • Від блискучих сліпонів до красиво прикрашених туфель-човників – побалуйте ноги взуттям актуального відтінку металік.
  • Кросівки завжди будуть невід’ємною частиною нашого гардеробу, і в майбутньому сезоні варто додати в нього барвисті пари, щоб бути яскравішими за всіх.
  • Функціональні та максимально сучасні спортивні сандалі продовжують привертати до себе загальну увагу.
  • Ви можете прикрасити будь-яке вбрання парою якісних лоферів, і варіанти на тракторній підошві та з декором у вигляді крупного ланцюга – одні з найпривабливіших.
  • Сандалі-гладіатори повертаються: від ефектних моделей, які сягають рівня колін, до ремінців, що легко трансформуються, на щиколотці.
  • Класична модель Мері Джейн із закритим заокругленим носком і традиційним ремінцем на щиколотці отримує нове життя. Зберігаючи свою милу естетику, Mary Jane мають як низькі, так і високі підбори і виглядають чудово в різних варіантах, включаючи шкіру, оксамит та велюр.

Крім того, вкотре на подіумах активно представлене біле взуття. Зважаючи на різноманітні силуети, від класичних кросівок до шикарних ботильйонів та босоніжок на масивних підборах, білий колір – ідеальний вибір для отримання досконалих луків.

Актуальні сумки

Тренди сумок дійсно забезпечують зручність носіння та стиль. Ключову роль відіграє текстура, втілена у симпатичній в’язці гачком і різноманітному плетінні, а також щедро прикрашених деталях та ефектній окантовці. Якщо потрібен більш вишуканий варіант, вибирайте розкішні шоколадні та коньячні відтінки, структуровані сумки-відра та гладкі силуети півмісяця.

Дизайн і форма можуть відрізнятися залежно від випадку та особистого смаку. Якщо ви хочете, щоб все було під рукою, вам буде приємно дізнатися, що актуальні місткі тоути та шопери. Для активних модниць підійдуть рюкзаки та крос-боді через плече. Якщо ви хочете придбати інвестиційну річ, вибирайте класичні кольори та моделі.

Включивши у свої луки модне взуття та аксесуари, ви зможете осучаснити будь-який образ, при цьому витративши мінімум зусиль, засобів і часу.

 

peredplata