Україна зіграла внічию з Італією та посіла третє місце у відбірковій групі Євро-2024

Підопічні Сергія Реброва боротимуться за вихід на ЧЄ у плей-офф Ліги націй

 

Збірна України у “домашньому” матчі зіграла внічию з Італією у заключному, 10-му турі відбірного турніру чемпіонату Європи-2024. Поєдинок пройшов на Бай-Арені у німецькому Леверкузені.

У перші хвилини зустрічі команди обмінялися ударами Віктора Циганкова та Федеріко К’єзи. Поступово Італія заволоділа ініціативою та почала шукати щастя біля воріт синьо-жовтих.

На 29-й хвилині Скуадра Адзурра прогавила реальний шанс вийти вперед – Анатолій Трубін впорався з ударом Давіде Фраттезі. Зазначимо, що до перерви італійці подали 7 кутових.

У другій половині зустрічі гра була рівніша, але голів уболівальники так і не побачили. Як підсумок, нічия 0:0.

Україна з 14 очками посіла третє місце у групі C, поступившись Італії за результатами особистих зустрічей. Нагадаємо, у Мілані Скуадра Адзурра здобула перемогу з рахунком 2:1. Окрім італійців, пряму путівку на Євро-2024 із групи С отримала Англія, яка посіла першу позицію.

Підопічні Сергія Реброва тепер боротимуться за вихід на Євро-2024 у плей-офф Ліги націй. Синьо-жовтих чекатиме «фінал чотирьох» дивізіону А чи дивізіону Б — це вирішить жеребкування.

У разі потрапляння до плей-оф Дивізіону Б суперниками збірної України стануть Боснія і Герцеговина та Ізраїль, а також Фінляндія або Ісландія. У разі потрапляння до плей-оф Дивізіону А нашій команді доведеться протистояти Польщі, Естонії, а також Уельсу або Хорватії.

  • Відбір до Євро-2024. Група С. 10-й тур

Україна – Італія – 0:0 (0:0)

peredplata