Звільнили командувача Сил ТрО «Захід»

Керівника управління ТРО “Захід” Збройних Сил України Олександра Кяго перевели на іншу посаду.

Про це полковник повідомив у своєму зверненні, йдеться на фб-сторінці Регіонального управління Сил територіальної оборони “Захід”, передає molbuk.ua

Олександр Кяго очолював управління ТРО “Захід” ЗСУ впродовж майже 2 років.

“Сьогодні надзвичайно емоційний день. Наказом Головнокомандувача ЗСУ мені визначено інший напрямок діяльності. Майже два роки ми формували, навчали та виконували завдання щодо захисту нашої Батьківщини від навали російської федерації. Я впевнено можу сказати, що керував найкращими військовими колективами, в нас найкращі військовослужбовці.

Ми разом пройшли всі етапи формування та розбудови Сил територіальної оборони України. На найскладніших ділянках бойових дій військовослужбовці наших військових частин проявили себе мужніми та стійкими воїнами. Не даремно вами, дорогі побратими, пишається весь український народ та вся світова спільнота!

Життя не завершується, а лише починається для нашої країни. Нам треба здобути перемогу, відновити зруйновані міста і села, виховувати дітей та онуків, як патріотів нашої держави. Щоб кожне віддане життя загиблого українця за нашу Незалежність не було даремним”, – йдеться у зверненні Олександра Кяго.

У підпорядкуванні регіонального управління Сил ТрО Захід – 9 бригад тероборони заходу України, у тому числі й Буковини.

Джерело

peredplata