Колишній митник Чернівецької області став радником зам міністра інфраструктури

Пам’ятаєте був у нас народний депутат Мустафа Найєм і народний депутат Сергій Лещенко. Не знаю, яким чином їм це вдалося, але присіли вони біля ”зелених” і добре живуть, як і при Порошенкові добре жили.

Лещенко десь коло залізниці, а Найєм уже цілий заступник міністра інфраструктури. Раніше він часто приїжджав на Буковину з місією митною. Тоді створювали нові митні переходи в Красноїльську і Дяківцях ходив він разом з головним митарем по кордоні, відкривав переходи, дивився і приглядався…

 А потім головного митаря запідозрили у великих махінаціях і відкрили кримінальні справи. 

Митар зник з Буковини і враз появився у радниках Мустафи Найєма. Чи той не знав про кримінальні справи митаря, чи знав і прийняв такого як є… Про це замовчує поки що ЧАС та історія. 

Але митар залишив за собою своїх людей на тих митницях, які вони з Наємом відкрили. Зокрема, на Красноїльську митному посту керує митаря власний водій з Закарпаття.

А недавно гучна справа була про контрабандні цигарки, які відправляли через кордон у цистернах з-під газу. Про це писали місцеві ЗМІ. Але згодом замовкли. Бо всі думали що то один такий випадок. Але ж ні. Через день він повторився. Схема така ж. Тому є підозра, що це уже система, налагоджений трафік на митному посту в Красноїльську Невже заступник міністра Найєм не в курсі того, що твориться на митному посту, який недавно відкривав? І за які заслуги він взяв собі у радники підозрюваного Товта? 

 Подивимося, що з цього буде. І, що нарадить колишній митар Закарпаття, потім Чернівецької області заступнику міністра інфраструктури Мустафі Найєму…

Час покаже…

peredplata