“Живий” футбол на “Буковині” відбудеться вже в кінці березня

Цьогоріч стадіон до ладу приведуть інвестори, раніше на утримання стадіону виділяли до 4-х мільйонів гривень на рік

На стадіон “Буковина” у Чернівцях допустять вболівальників. Для цього зроблять поточний ремонт стадіону, а також перевірять найближчі бомбосховища, аби встановити  допустиму кількість глядачів на стадіоні.

Про це повідомив директор стадіону “Буковина” Ігор Наболотний.

На утримання стадіону з міського бюджету виділяли 3-4 мільйони на рік. Цьогоріч ремонт зроблять за кошти інвестора. 

“Капітальних ремонтів виконувати не будемо, лише поточні. Відремонтують вхідні ворота, зроблять ремонт у роздягальні футболістів і туалетах. Нічого поганого немає, що стадіон хочуть здати в оренду. Інвестор візьме на себе витрати на стадіон, відповідно, громада зекономить кошти, які можуть спрямувати на інші заходи, зокрема й на допомогу військовим. Загалом на стадіон з міського бюджету виділяли приблизно 3-4 мільйони на рік. Крім того, не весь комплекс віддадуть в оренду. За стадіоном залишаються майданчики, бігові доріжки тощо. І доступ до них буде, змагання і далі влаштовуватимуть”, – каже Ігор Наболотний.
 
У Чернівецькій ОВА перевірять найближчі сховища до стадіону “Буковина”, аби визначити можливу кількість вболівальників під час гри. 

“Робимо все, щоб встигнути до першого футбольного матчу, який має відбутися на стадіоні”Буковина” орієнтовно 30-31 березня. Голова ОВА підписав розпорядження про створення робочої групи, яка в радіусі 500 метрів має оглянути усі бомбосховища й визначити, яка кількість глядачів може перебувати на стадіоні. У понеділок вже будемо знати про це. Я сподіваюся, що зможе приходити на матчі 1700-1800 відвідувачів (стадіон розрахований на 12 тисяч осіб – ред.). На стадіоні вже три роки не було вболівальників. Думаємо, люди скучили за живим футболом і будуть приходити на матчі“, – пояснив Ігор Наболотний.
Джерело: Промінь

peredplata