Чоловічі кросівки Nike – спортивний стиль в унікальному виконанні

Всесвітньо відомий виробник Nike пропонує величезну кількість спортивного одягу, який підійде на кожен день або стане чудовим помічником у спорті. Всі знають, що такий одяг комфортний і не обмежує руху людини, тому він завжди буде актуальним і затребуваним, але тільки не на офіційних заходах.

Різновиди кросівок

Основний акцент робиться на чоловічі кросівки Nike, адже їх модельний ряд та різноманітність вражає. Під різні цілі та завдання виробник запропонує свій варіант виконання взуття. Придбати чоловічі кросівки Nike найзручніше на сайті https://sportcity.ua/ua/category/men/shoes/krossovki-i-kedy/brand-nike/, де є достатньо варіантів виконання з реальними фотографіями на додачу. Взуття виконане в стилі casual або в спортивному вигляді.

Основний акцент робиться на наступних моделях кросівок під різні цілі та завдання:

  1. Air Max. Усередині підошви є капсула, наповнена повітрям. Завдяки такому виконанню значно покращується якість амортизації, також знижується навантаження на суглоби під час бігу, ходьби або різких рухів і стрибків. Такий варіант кросівок ідеально підходить усім, хто займається тими чи іншими видами спорту;
  2. Air Zoom. Кросівки відрізняються невеликою вагою, гарною системою амортизації, а також універсальністю використання. Таке рішення відмінно підходить для прогулянок, бігу та загалом занять спортом. У деяких моделях є дві вставки, що створює повернення енергії і тим самим підвищується амортизаційний ефект. Додатковий супінатор не робить кросівки жорсткими;
  3. Air Force. Відмінна модель на кожен день, адже дизайн лаконічний, а кольорова гама включає білий, чорний та сірий відтінок. Класичний дизайн дозволить використовувати такі види кросівок будь-де.

Багато моделей можна носити цілий рік, а окремо зимові кросівки доповнюються утеплювачем.

Рекомендації щодо вибору кросівок

Щодня ідеально підійдуть моделі, де є тришарова підошва з піни. Крім цього, є зональна підтримка стопи, що виключає дискомфорт при тривалій ходьбі. Моделі кросівок для баскетболу мають фірмову пружну амортизацію, оригінальний та яскравий дизайн, а також глибокий протектор із гуми. Коли плануються силові тренування краще вибирати класику, але підошва має бути середньої висоти і з гарною амортизацією.

Чоловічі моделі кросівок Nike легко підбираються за розмірами за допомогою довжини устілки. Завдяки цьому в інтернет-магазині «Sport City» не важко оцінити доступні варіанти і за підсумком зробити оптимальну покупку.

peredplata

Залишити відповідь