КОМФОРТ І БЕЗПЕКА НА ПЕРШОМУ МІСЦІ

Все менше часу залишається до проведення в Україні фінальних матчів Ліги Чемпіонів УЄФА, а гостей буде чимало, за попередніми розрахунками нашу країну відвідає понад 30 тисяч вболівальників з різних країн Європейського союзу.

Як показує досвід попередніх років, під час проведення пісенного конкурсу «Євробачення – 2017» та «Євро – 2012» чимала кількість вболівальників перетинатиме державний кордон і в межах Чернівецької області.

Аби перетин кордону був максимально комфортним та зручним, в пунктах пропуску проведено комплекс заходів з підготовки до пропуску учасників і гостей фінальних матчів Ліги Чемпіонів.

Насамперед, враховуючи можливе збільшення пасажиро-транспортного потоку, здійснено удосконалення технології пропускних операцій. Створено систему управління й реагування на зміни в обстановці, організовано чітку взаємодію з правоохоронними органами.

Для здійснення пропускних операцій буде залучений кращий персонал прикордонного загону, який додатково пройшов відповідну підготовку.

Поряд з цим, під час здійснення пропускних операцій будуть проводитись необхідні заходи для забезпечення безпеки пропуску осіб. Такі заходи не вплинуть на збільшення часу для проходження прикордонних формальностей.

Організатори, спортивні команди, уболівальники й гості фінальних матчів будуть пропускатися організовано групами, на окремих смугах руху. Про це повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

 

 

peredplata