В Австрії дали 14 років в’язниці жінці, яка просила Путіна ввести війська

В Австрії суд приговорив до 14 років позбавлення волі жінку, яка просила військової допомоги у президента Росії Володимира Путіна, щоб повалити австрійську владу.

Про це повідомляє “Громадське” з посиланням на репортаж австрійського каналу. Уточнюється, що Моніка Унгер створила радикальну організацію Staatenbund, яка намагалася ініціювати повалення державної влади в Австрії.

Під час оголошення вироку суду було сказано, що суворе покарання виправдано чітким сигналом про те, що антидержавна діяльність в країні нетерпима. Відзначається, що Унгер судили разом з 13 іншими членами руху. Вони були заарештовані навесні 2017 року.

При цьому заступник голови організації, який є 71-річним колишнім співробітником поліції, також був визнаний винним у державній зраді і отримав 10 років в’язниці. Інші фігуранти були визнані винними в “створенні антидержавної організації” і отримали терміни до 3 років.

Раніше британський аналітичний центр вибачився за “російський” Севастополь.

Источник: https://informator.press/v-avstrii-daly-14-rokiv-v-iaznytsi-zhintsi-iaka-prosyla-putina-vvesty-viys-ka/?fbclid=IwAR1wsM6Vf5Nv-bCURB5s8HPqEHATZT-PHz8bsxE4sLDYs7kpmB3Yx4rIUBY

peredplata