В духовній академії УПЦ МП трапився спалах коронавірусу: заражені десятки студентів В академії провели два ПЛР-тестування, на результати другого ще чекають.

Коронавірус COVID-19 виявили в Київській духовній академії і семінарії УПЦ МП – захворіли 16 студентів і 3 викладача.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це повідомляє прес-служба установи на сторінці в Facebook.

ПЛР-тестування, за результатами якого виявили коронавірус COVID-19, в гуртожитках академії провели 14 квітня.

“16 квітня, близько 21:00, академія отримала телефонне повідомлення з Київського міського лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я України, що за результатами тестів 19 осіб (три викладача та 16 студентів) отримали лабораторне підтвердження захворювання коронавірусом”, – йдеться в повідомленні.

“Письмове підтвердження цієї інформації очікується сьогодні, 17 квітня. Всі ці 19 осіб на даний момент знаходяться на самоізоляції, в гуртожитку академії, під спостереженням медиків”, – додали в установі.

Також повідомляється, що ще одне тестування було проведено 15 квітня, але його результати поки невідомі.

В духовній академії УПЦ МП трапився спалах коронавірусу: заражені десятки студентів

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко заявив про закриття на карантин Іонинського монастиря УПЦ МП. Кличко уточнив, що у монастирі в декількох чоловік був діагностований коронавірус. Зараз там працюють бригади санітарних лікарів. Додамо, за минулу добу в Києво-Печерській лаврі було виявлено 7 нових випадків зараження коронавірусом COVID-19.

peredplata