Продукти для бідних у Чернівцях

Голова комісії по розподілу і доставки продпакунків від Чодуктів, ернівецької міськради Володимир Бешлей повідомив, скільки закуплено продуктів, яких і як їх рознесуть.

-ІНФОРМУЮ

2 500 000 грн виділила Чернівецька міська рада, щоб підтримати чернівчан, які опинилися в складних життєвих обставинах внаслідок введення карантину.

На даний час департамент соцзахисту уклав договори на закупівлю лише 3450 продуктових наборів, із запланованих 10000. Оргкомітет доручив департаменту невідкладно розпочати процедуру закупівлі решти продуктових наборів.

В один продуктовий набір входить борошно, пластівці вівсяні, крупа гречана, крупа кукурудзяна, крупа манна, горох, рис, макарони, олія, сіль йодована, томатна паста, цукор, чай чорний, печиво.

Звертаєм вашу увагу, що продуктовий набір надається із розрахунком 1 пакунок на сім’ю до 4-х осіб включно, 2 пакунка на сім’ю від 5-и до 10-и осіб, 3 – на сім’ю від 10-и і більше осіб.

Оргкомітет узагальнює всі заявки, які надходять від департаменту, депутатів міської ради та членів виконкому. Наразі вже надійшло 2541 звернення на отримання продуктових наборів.

peredplata