Ломаченко – Лопес: хто став абсолютним чемпіоном світу

Це був неймовірний поєдинок!
 
 

Ломаченко - Лопес: хто став абсолютним чемпіоном світу

У ніч на 18 жовтня в Лас-Вегасі відбувся бій за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі між українцем Василем Ломаченком і американцем Теофімо Лопесом

 

Як повідомляє Politeka, до цього поєдинку Василь Ломаченко володів титулами WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) і WBO (Всесвітньої боксерської організації). А Теофімо Лопес утримував пояс IBF (Міжнародної боксерської федерації).

 

За результатом рішення суддів (116:112, 119:111, 117:111) Теофімо Лопес перемагає і стає абсолютним чемпіоном світу.

Напередодні бою Теофімо Лопес був упевнений, що після поєдинку з ним Василь Ломаченко змінить вагову категорію.

“Я великий легковаговик, а Ломаченко краще себе почував у напівлегкій і другій напівлегкій вагах. Я впевнений, що 17 жовтня ми повернемо його в другу напівлегку вагу», – заявив Лопес.

Сам Ломаченко переді боєм заявив, що перемога дозволить йому поліпшити свою спадщину.

 

“Коли я прийшов у професійний бокс, я завжди хотів поєдинків з кращими бійцями і чемпіонами світу. Зараз переді мною ще один топ-боксер. Я хочу тільки вдосконалюватися і збільшити свою спадщину», — заявив Ломаченко.

“Я кажу, що шкодувати Лопеса точно не буду. Якщо мені надасться шанс зробити йому боляче, я буду робити боляче”, – додав українець.

Варто додати, що Лопес за свою професійну кар’єру лише двічі доводив бій до 12 раунду (правда у нього 12 перемог нокаутом в 15 поєдинках). Досвіду проведення чемпіонських раундів у Ломаченка побільше – 5 боїв.

 

ломаченко

Напередодні бою букмекери віддали перевагу Василю Ломаченку, приймаючи ставки на його перемогу з коефіцієнтом 1,22. На успіх Лопеса можна було зробити ставку з коефіцієнтом 4,25.

peredplata