Міндоходів Чернівецької області відхрещується від хабарника

Міндоходів Чернівецької  області відхрещується від хабарникаГоловне управління Міндоходів у Чернівецькій області на публікації у ЗМІ про затримання податківця за хабар офіційно повідомляє, що затриманий не був працівником структурних підрозділів Міндоходів у Чернівецькій області.

Відповідно до Указу Президента України від 18 березня 2013 року №141/2013 „Про Міністерство доходів і зборів України” та постанови Кабінету Міністрів України від 20 березня 2013 року №229 „Про утворення територіальних органів Міністерства доходів і зборів” проводиться реорганізація ДПІ у м. Чернівцях Державної податкової служби у Чернівецькій області.

05 червня 2013 року на виконання постанови Кабінету Міністрів України № 229 у Єдиному державному реєстрі зареєстровано ДПІ у м. Чернівцях Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області.

19 червня всі працівники ДПІ, що реорганізується, отримали попередження про наступне звільнення з роботи із займаної посади згідно з пунктом 1 статті 40 КЗпП України, у зв’язку з реорганізацією, скороченням чисельності, змінами істотних умов праці.

З 26 червня розпочато діяльність ДПІ у м. Чернівцях Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області та призначення в порядку переведення працівників до новоствореної установи.

Особа, яка підозрюється у вчиненні правопорушення, на час його скоєння, не призначена на посаду до ДПІ у м. Чернівцях Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області.

peredplata