На Буковині провели «Олімпійський фестиваль»

Дитячий пансіонат «Вербиченька» є одним з «найспортивніших» на Буковині. Тож не дивно, що в якості почесних гостей там побували майже всі найтитулованіші спортсмени краю.

Цього разу на «Олімпійському фестивалі», який проходив за підтримки обласного відділення НОК України, Олімпійської Академії, «Спорт для всіх», СК «Гешко» та присвячений ХІI Європейському юнацькому Олімпійському фестивалю (ЄЮОФ) в Утрехті, побували рекордсмен області з бігу на 60, 100 і 200 м, призер Чемпіонату України Еміль Ібрагімов та його сестричка – фіналістка молодіжного Чемпіонату Європи і рекордсменка України серед молоді в естафеті 4х100 м. – Севіль Ібрагімова.

Під час церемонії відкриття олімпійського свята традиційно відбулися і цікаві показові виступи обдарованих дітей, які відпочивають у «Вербиченці».

На урочистості свої нагороди отримали лауреати конкурсу малюнків на олімпійську тематику, яких визначили Ібрагімови.

Олімпійські презенти отримали і співробітники пансіонату.

Нагороди із символікою «Вербиченьки» та «Олімпійського літа» розіграли серед найспортивніших представників всіх 10-ти загонів за сумою двоборства (стрибок у довжину з місця та згинання і розгинання в упорі лежачи).

Також діти демонстрували свої здібності і в олімпійській вікторині, змаганні з настільного тенісу, футболу, дартсу та бігу на 30 м.

Переможці та призери змагань отримали: медалі, грамоти, літературу на олімпійську тематику, а бібліотека дитячого пансіонату «Вербиченька» поповнилась олімпійською літературою.

Джерело – сайт Національного олімпійського комітету

peredplata