Нардеп з Буковини про махінації з закупівлею машин швидкої допомоги

Нардеп з Буковини про махінації з закупівлею машин швидкої допомогиМіністерство охорони здоров`я не тільки нагрілося на 224 мільйони гривень на тендері по закупівлі автомобілів швидкої допомоги, але ще й невідомо, коли ці «швидкі» прибудуть до областей. Про це повідомляє народний депутат Максим Бурбак на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

Ось, що пише нардеп:

Якби МОЗ провело тендер ще у вересні, то карети «швидкої» до кінця року вже були б розподілені по регіонах. А так як чиновники, які мали б піклуватися про здоров`я та життя українців, піклувалися тільки про те, як нагрітися на тендері – «швидкі» в кращому випадку будуть у березні 2014 року.
Ще й невідомо, як вони взагалі будуть розподілятися – конкретної квоти для кожної області немає. Спрацює механізм кумівства, сватовства та братства.

Сьогодні ми ще раз, тепер уже всі три опозиційні фракції, звернулися до МВС, СБУ, Генеральної прокуратури з метою розібратися з чиновниками МОЗу, що дозволили тринькання бюджетних грошей.

У подальшому будемо тримати ситуацію на особистому контролі!

P.S. Не зважаючи на те, що тендер МОЗу протягом всього періоду його проведення був покритий темною завісою і від його процедури лише тягло корупційною складовою, дехто з місцевих «пакращувачів», а саме Папієв, вирішив попіаритися на «швидких» передчасно. Він в екстреному порядку провів оглядини автопарку центру екстренної медичної допомоги і пообіцяв, взяти катастрофічну ситуацію з автомобілями під контроль. Вже через тиждень, чиновники управління охорони здоров\’я пообіцяли, що до нового року в Чернівцях з`являться нові авто!

Це як в приказці: Поспішиш – людей насмішиш!
Михайле Миколайовичу, не треба бігти поперед батька в пекло!
Політичних балів на корупційних схемах та порожніх обіцянках – не заробите!

Ще один цікавий нюанс: закупівля нових автомобілів – це ініціатива президента України. Схоже, що напередодні виборів 2015 року чиновники МОЗу не в кращому світлі виставляють Віктора Федоровича!

peredplata