На Буковині в одній з пожеж, які виникли протягом вихідних днів, загинула дитина

На Буковині в одній з пожеж, які виникли протягом вихідних днів, загинула дитина25 серпня у селі Корчівці Глибоцького району в господарській будівлі, в якій зберігалося солома та дрова, виникла пожежа. На момент виникнення пожежі у будівлі перебував хлопчик 2009 року народження.
За попередньою інформацією, до пожежі призвели дитячі пустощі з вогнем. Дерев’яні конструкції будівлі та солома сприяли швидкому поширенню полум’я, тому за лічені хвилини пожежа охопила всю споруду, через що господарська будівля обвалилася. Пожежно-рятувальний підрозділ смт. Глибока та місцеві пожежні охорони сіл Корчівці та Купка ліквідували пожежу.
З початку року у Чернівецькій області виникло 425 пожеж, на яких загинуло 19 людей, з них 1 дитина. Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до батьків: не залишайте дітей без нагляду! Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводжені з вогнем. Виділіть декілька хвилин та нагадайте дитині основні правила безпечної поведінки та про важливість їх дотримання. Пам’ятайте – ці хвилини вимірюватимуться ціною життя. А щоб неждана мить не стала початком великої біди – потрібно давати дітям чіткі знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації. Пам’ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нас самих!

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

peredplata