Вбивство Ірини Ноздровської – кінці в воду?

Вбивство Ірини Ноздровської - кінці в воду?Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:

-Або, хто говорить неправду, чи напівправду: батько, донька й близькі Ірини, чи генерал Аброськін?

Попередньо ми почули від батька Ірини, що він побачив тіло доньки зовсім голісіньке, в чому мати народила, вкрите клейонкою. Шия порізана, руки в подряпинах, порізах…, – плачучи розповідав, убитий горем батько. Інші очевидці кажуть, що тіло було зовсім голе, без білизни окрім ювелірних прикрас на пальцях і у вухах. Лацюжків на шиї не було. До цього опису хтось додав, що тіло було зовсім голе, лише шкарпетки на ногах. Ще один з очевидців побачив на тілі Ірини якийсь поясок.

Що говорить генерал Аброськін? Тіло цілком голе, лише був бюстгалтер і сліди колотих ран на шиї. Також Аброськін зробив припущення, що тіло Ірини прибила до берега швидка течія. Аброськін також не знає, що тіло втопленої людини в зимовій, крижаній воді не спливає на третю добу, а лежить на дні тижнями і місяцями аж до потеплінь. Для багатьох є очевидним те, що тіло поклали біля берега на гілку люди.

Далі про знахідки водолазів читайте самі. Якась нісенітниця. Я бачу чіткий тренд розслідування і його результат – сексуальний маньяк. Невдала спроба згвалтування. Деякі елементи одягу поблизу тіла знову зникли.

Ну що, чекаємо на арешт стрілочника?

peredplata