У Сокирянах митар брав хабар 40000 доларів + ОНОВЛЕНО

У Сокирянах митар брав хабар 40000 доларів + ОНОВЛЕНОУ Сокирянах начальник податкової інспекції брав хабарі доларами.

Сьогодні вдень силами спеціалістів із СБУ начальника цієї інспекції взято на гарячому – під час отримання хабара у сумі 40000 доларів США. Його затримано і поки що ізольовано.

Для кого таку суму хабара брав митар? І за що? Ми повідомимо згодом.

Наразі нам стало відомо, що у чорний для митаря день у районі святкував день народження багаторічний керівник всіх бесарабців Василь Козак. Не відомо, чи встиг його привітати начальник податкової інспекції Сокирянського району. Швидше, що не встиг. Бо весь хабар у сумі 40000 доларів був при ньому.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області, 15 травня 2012 року надвечір слідчими прокуратури Чернівецької області спільно з працівниками СБУ затримано «на гарячому» після отримання хабара в сумі 40 тисяч доларів США начальника Сокирянської об’єднаної Державної податкової інспекції (ДПІ).

Встановлено, що чиновник вимагав та отримав хабар від директора одного із приватних підприємств за невжиття заходів по блокуванню роботи очолюваного ним підприємства та сприяння у подальшому зменшенню фінансових санкцій за наслідками проведених перевірок.

Прокуратура області порушила кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч.4 ст.368 КК України. Начальник податкової інспекції в порядку ст. 115 КПК України затриманий. Проводиться досудове слідство.

Світлина

peredplata