Аваков звільнив усіх співробітників ДАІ Донеччини

Аваков звільнив усіх співробітників ДАІ Донеччини Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про підписання указу про звільнення усіх 625 співробітників управління ДАІ ГУМВС України у Донецькій області з 7 липня. Про це голова МВС повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

\”На цей раз – Донецька область. Маріуполь. Наказом міністра співробітники департаменту ДАІ Донецької області звільнені від посад і виведені за штат для проведення атестації. Всі 625 осіб. З 7 липня\”, – йдеться у повідомленні.

З його слів, начальнику ГУМВС України у Донецькій області В\’ячеславу Аброськіна, який, як зазначив міністр, є одним із ініціаторів цього процесу очищення, \”чекає велика робота, високої інтенсивності та відповідальності\”.

\”Атестація, враховуючи ступінь напруженості в області, проходитиме форсовано, але ретельно і з участю поліграфологів і фахівців з Києва\”, – додав А.Аваков.

Він також додав, що розраховує на те, \”що всі хабарники, латентні вороги України, що ховаються від служби в скрутний час – будуть за підсумками атестації звільнені\”.

\”За підсумками першої атестації чесні працівники – будуть служити і готуються до тестів та іспитів в новий поліцейський патруль\”, – підсумував А.Аваков.

Нагадаємо, нещодавно міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розформував ДАІ Миколаївщини.

peredplata