Нова «афера» Козака на Буковині,чи добра справа?

Нова «афера» Козака на Буковині,чи добра справа?    Сокирянська РДА передала в суборенду Банченському монастирю відпочинкову базу «Вишнева». І вже вчора Козак виставив там свою охорону,а попередні власники в авральному режимі забирали речі.

Дану базу, енергетична компанія «добровільно-примусово» віддала в оренду Сокирянській РДА, терміном на 3 роки. А це 3.2 гектара землі на березі р.Дністер з причалом і готельним комплексом з 80 номерами, орієнтовна вартість комплексу 5 мільйонів американських доларів.
На перший погляд благородна справа,передали в монастир дітям,але це тільки на перший погляд. Як виявляється сусідня земельна ділянка з базою належить пану Козаку, де він як державний чиновник збудував віллу. Є інформація,що він вже давно виявляв бажання розширитися,навіть в рідного брата хотів викупити земельку,яка також поруч знаходиться,будь-які гроші йому пропонував,але брат відмовив. І тоді Козак зрозумів,що можна розширитися тільки за рахунок землі бази «Вишнева»,бо з іншої сторони вода. Але вчорашні власники бази, не дозволяли йому цього зробити.
І тому,чому так розщедрився Козак, ми побачимо з часом? Але нажаль ми всі з Вами знаємо і переконувалися,що як правило під прикриттям нібито добрих справ,робляться великі афери.

А що скаже на це пан прокурор Петро Коваль?

peredplata