На Новоселиччині сталася смертельна ДТП

Внаслідок наїзду легковика загинула жителька Кельменецького району. За фактом автопригоди слідчі Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області розпочали кримінальне провадження.

 

Дорожньо-транспортна пригода сталася 2-го вересня приблизно о 23:00 на автодорозі сполученням «Житомир-Чернівці» у селі Строїнці.

На місці аварії працювали слідчо-оперативні групи обласного управління Нацполіції, Новоселицького відділення поліції та ГРПП. Поліцейські з’ясували, що 19-річний водій автомобіля «Audi A4» допустив наїзд на 55-річну жінку пішохода, яка переходила дорогу у невстановленому для цього місці. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці пригоди. Тіло загиблої направлено на судово-медичну експертизу.

За результатами медичного освідування встановлено, що водій керував автівкою у тверезому стані.

За фактом ДТП слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі проводиться досудове розслідування. Для з’ясування всіх обставин автопригоди призначено низку експертиз.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

peredplata