“Італійське бароко” в Чернівцях за участі видатних музикантів: частина коштів піде на ЗСУ

«Бог дарував прекрасне, мудре й вічне – для людства – музику, що житиме одвічно»… У музичний світ Італійського бароко, де в органно-скрипковому колі мелодії світу прекрасного полонитимуть душі і серця глядачів – запрошують видатні музиканти, відомі і знані далеко за межами України – Дмитро Морозов (головний диригент СХІД ОПЕРА, заслужений діяч мистецтв України м. Харків) та Павло Чеботов (диригент академічного камерного оркестру «Capriccio», народний артист України м. Чернівці). Велика сила їхньої музики у сьогоднішні часи особливо – допомагає зберегти і утвердити віру в добро, в світло справедливості, віру в перемогу, огорнути людські душі незгасимою надією і всеперемагаючою любов’ю.
 
Частина коштів від продажу квитків буде перерахована на потреби ЗСУ
 
Звертаємо увагу!
Всі заходи відбуваються з дотриманням наступних правил:
У випадку повітряної тривоги, глядачі повинні пройти в укриття, яке розташоване за адресою вул. О.Кобилянської, 53. Відтак кількість місць обмежена.
Також при вході до філармонії буде здійснюватися поверхневий огляд щодо виявлення предметів, обіг яких заборонено чи обмежено, або становить загрозу життя чи здоров’ю людей.
Нагадуємо і про дотримання протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширення COVID-19.

peredplata