В Чернівецькому художньому музеї відбулося відкриття фотовиставки «Кіно і друзі»

Як повідомляє управління культури обласної державної адміністрації, сьогодні, 14 червня в Чернівецькому художньому музеї в рамках святкування 72-ї річниці від дня народження видатного українського актора Івана Миколайчука відбулося відкриття фотовиставки «Кіно і друзі» з 30 чорно-білих фотографій, присвяченої 75-й річниці від дня народження відомого актора, Народного артиста України Борислава Брондукова, який був колегою і товаришем Івана Миколайчука.

На захід завітали представники обласної влади, гості з Києва, актори, режисери, сценаристи та кінокритики, зокрема кінокритик, головний редактор журналу «Кіно. Театр», заслужений працівник культури України Лариса Брюховецька; сценарист, організатор кіновиробництва Владислав Таранюк; кінооператор, заслужений діяч мистецтв України Юрій Гармаш.

Начальник управління культури облдержадміністрації Іван Петрусяк висловив щиру вдячність усім гостям, які завітали на цьогорічні заходи з нагоди 72 річниці від дня народження видатного і талановитого буковинського актора Івана Миколайчука.

Джерело – прес-служба ОДА.

peredplata