У Чернівцях запрошують усіх охочих до виготовлення ляльок-мотанок із вторсировини

У Чернівцях відбудуться майстер-класи із виготовлення ляльок-мотанок та блокнотів із вторинної сировини

5 листопада о 14:00 та 6 листопада о 11:00 будуть проходити майстер-класи зі створення ляльок-мотанок та блокнотів із вторинної сировини. Під час «майстерок» учасники зможуть створити виріб своїми руками із застосуванням матеріалів, які залишились у кожного вдома. Допомагати у цьому буде handmade майстриня – Катерина Ганц. Учасники(ці) заходу – мешканці прихистків та чернівчани віком від 15 до 35 років.
Локація – Гуртожиток Чернівецького політехнічного коледжу (вул. Каспрука, 8).

Більше детальної інформації можна отримати у реєстраційній формі, яку попередньо необхідно заповнити для участі – реєстраційна форма.

Метою проєкту “Апсайклінг – нове життя речей” є сприяння зміні споживчої поведінки мешканців м. Чернівці, у тому числі осіб із числа ВПО, шляхом призвичаєння до творчої переробки вживаних речей (апсайклінгу). Команда проєкту хоче полегшити перехід на роздільний збір сміття усіх мешканців міста Чернівці та показати, що жити екологічно набагато легше, ніж здається.

Довідково: Молодіжний інтеграційний центр Чернівців – один з 4 інтеграційних центрів проєкту  “Молодіжні інтеграційні центри Захід”, який має на меті сприяння інтеграції внутрішньо переміщеної молоді в громади та громадську діяльність та покращення взаємодії між молодіжники лідерами/лідерками України.
За анонсами подій МІЦЧ можна слідкувати у соцмережах Telegram

Проєкт “Молодіжні інтеграційні центри Захід” реалізовує ГО “Простір молоді” (Ужгород) у партнерстві з Центром Довженка (Львів), МАОМС “Агенція розвитку ОТГ Прикарпаття” (Івано-Франківськ), МКУ “Резиденція молоді” (Чернівці) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)

 

peredplata