Буковинська влада просить про допомогу для ремонту музею Ольги Кобилянської

Буковинська влада просить про допомогу для ремонту музею Ольги КобилянськоїЗа повідомленням управління культури облдержадміністрації, в рамках відзначення цього року 150-річчя з дня народження відомої української письменниці, славетної буковинки Ольги Кобилянської передбачається, серед іншого, здійснити ремонт в меморіальному музеї письменниці в м Чернівці та садибі Ольги Кобилянської у с. Димка Глибоцького району.

Оскільки на виконання ремонтних робіт бюджетних коштів бракує, крайова влада звертається до буковинської громади, підприємців регіону, політиків з проханням надати посильну допомогу для приведення музеїв «буковинської орлиці» до належного стану. Доброчинні внески можна переказати на банківський рахунок: код ЄДРПОУ 02224181, р/р 35424004000627 у ГУДКСУ у Чернівецькій області м. Чернівці, МФО 856135 з позначкою «призначення платежу: ремонт меморіального музею Ольги Кобилянської в м. Чернівці та меморіальної садиби Ольги Кобилянської в с. Димка Глибоцького району».

Буковинська влада просить про допомогу для ремонту музею Ольги Кобилянської

Буковинська влада просить про допомогу для ремонту музею Ольги Кобилянської

Управління культури облдержадміністрації сподівається, що долучаться до доброї справи парламентарі – ініціатори постанови Верховної Ради України «Про відзначення 150-річчя з дня народження Ольги Кобилянської», інші народні депутати України, зокрема від Чернівецької області. Як, власне, відгукнуться вони, а також всі небайдужі жителі краю на ініціативу щодо спорудження у Чернівцях пам’ятника жертвам політичних репресій і зроблять доброчинні внески. Принагідно управління культури повідомляє, що станом на сьогодні на банківському рахунку є 2,6 тис. грн., кошти на спорудження пам’ятника жертвам політичних репресій переказали Папієв М.М., Галиць Г.К., Гайничеру М.І., Воронич І.І.

peredplata