Петрівський ярмарок у Чернівцях зібрав рекордну кількість учасників

До міського свята «Петрівський ярмарок-2013» 13-14 липня долучилося рекордних 1032 учасники. Це на 300 чоловік більше, аніж минулого року. Переважну частину учасників склали суб’єкти господарювання – 582 особи. 450 осіб – це учасники фольклорних колективів фестивалю «Буковинські зустрічі» (у тому числі – 150 учасників фестивалю з Угорщини, Румунії і Польщі). Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Цьогоріч у ярмарку взяли участь підприємці з 23-х регіонів України: Івано-Франківщини, Тернопілля, Львівщини, Закарпаття, Києва, Новоград-Волинського, Кіровоградської області, Хмельниччини, Херсонщини, Донеччини, Запорізької, Полтавської, Рівненської, Одеської, Волинської, Дніпропетровської, Черкаської, Чернівецької, Миколаївської, Харківської, Вінницької та Чернігівської областей, а також Автономної республіки Крим. На Петрівському ярмарку працювали й іноземні підприємці. Майстри з Любліна торгували виробами з кераміки.

Петрівський ярмарок охопив 5 площ міста та прилеглі вулиці. Тут діяли виставки-продажі товарів народного споживання, продовольчих товарів, хлібобулочних та кондитерських товарів, продукції бджільництва, будівельних матеріалів, меблів, автомобілів, презентувалися послуги банківських установ, страхових компаній, рекламних агенцій, туристичних фірм. У рамках міського свята відбувся благодійний аукціон «Подаруй дитині життя» та чимало заходів розважального характеру: показ мод, спортивні змагання, пивні забави, концерт відомих українських гуртів.

peredplata