У Чернівцях \”Скриня\” зібрала майже 5 тисяч

У Літньому театрі Центрального парку культури і відпочинку ім. Т. Г. Шевченка відбувся ювілейний концерт дуету «Скриня» під назвою «Нехай сміються діти!». На 25-літні іменини до Заслужених артистів України завітало чимало виконавців, тож святкове дійство тривало близько трьох годин.

У концертній програмі взяли участь: Василь Данилюк, Ольга Добрянська, Ірина Стиць, Євген Бєляєв, Віталіна, Віра Боднарук, Валерія Сєрова, Наталя Побіжан, гурт «Адреналін», вихованці вокального гуртка «Автограф», а також хореографічні колективи «Черемшина», «Nata Dance», «Україночка» та «Промінь». Вели концерт Володимир Пушкар і Оксана Цибуляк.

Ювілярів привітав заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради Олександр Паскар, котрий побажав їм якнайвдалішого продовження їхнього спільного творчого шляху.

Під час концерту, спільно з Чернівецьким міським благодійним фондом «Милосердя», було проведено акцію зі збору коштів на лікування важкохворих дітей. Волонтери з Чернівецької станиці «Пласту» зібрали в залі під час концерту близько 5-ти тисяч гривень.

Заслужені артисти України Марія та Володимир Лобураки провели цей захід за підтримки Чернівецької міської ради в дарунок своєму місту. На концерті працювала телевізійна група, тож невдовзі його можна буде побачити на одному з чернівецьких телеканалів.

У Чернівцях "Скриня" зібрала майже 5 тисяч

У Чернівцях "Скриня" зібрала майже 5 тисяч

peredplata